Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση αναβολής εκδήλωσης 6/9/2020


Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, μετά και την αλματώδη αύξηση κρουσμάτων covid 19 στην Αττική και τις τελευταίες εξελίξεις με τα νέα μέτρα για τις ανοιχτές εκδηλώσεις, σε τηλεσυνεδρίαση του Δ.Σ. της 3ης Σεπτεμβρίου 2020, αποφάσισε να προβεί στην αναβολή της εκδήλωσης τιμής και μνήμης της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη γενοκτονία των Ρομά, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα 6-9-2020, στον αρχαιολογικό χώρο Ακαδημίας Πλάτωνος, στην Αθήνα στις 9 μ.μ.

Θερμές ευχαριστίες και παράκληση για κατανόηση προς στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Περιφέρεια Αττικής και τη Βουλή των Ελλήνων. Επίσης, προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Πόλης της Αθήνας, τον ΟΠΑΝΔΑ- Δήμο Αθηναίων καθώς και τις εκδόσεις Άπαρσις.

Ευχαριστούμε και ζητάμε συγνώμη από τους ομιλητές, καλλιτέχνες, συγγραφείς, υπεύθυνους παραγωγής και τεχνικούς που είχαν ήδη κινητοποιηθεί για την εκδήλωση.

Ζητάμε τέλος την κατανόησή των εκπροσώπων του τύπου, των επισήμων προσκεκλημένων και του κοινού, με δεδομένες τις επιταγές για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου